Well... Mi-am zis să mai adaug câte ceva la descrierea veche pentru că era atââââât de seacă... o.o
Păi... Mă numesc Corina, dar îmi puteți spune și Julia, chiar dacă nu are nicio legătură cu numele meu, e ok

) Am 18 ani și sunt din Argeș. :-< Sunt fană anime și manga... Altfel n-aș mai fi aici

)) Genurile preferate sunt romance, comedy și horror... Ador muzica, în special rock-ul xD Aaaa da, și fără manele, că mor X_X Motivul pentru care sunt aici... Anime-urile, evident

) Am descoperit acest fansub acum un an sau doi, când căutam cu disperare Inazuma Eleven :3 Și de atunci n-am mai plecat și nici n-o voi face... Aici este unul din puținele locuri unde găsești prieteni adevărați, cu simțul umorului și cu care ai ce să discuți

Cel mai mult urăsc persoanele false, răutatea lor și invidia (mereu am considerat că este un defect al oamenilor SLABI, care în loc să se străduiască să fie mai buni, la fel ca respectiva persoană căreia îi poartă pică, preferă să rămână la nivelul lor scăzut și să dea drumul la gură)... atât

Sunt extrem de răbdătoareeee

)) Oricine poate confirma asta... Cel mai mare defect al meu e că mă supăr foarte greu... Și sincer, nu-mi prea pasă de părerile altora, în fond, e o lume liberă, să spună fiecare ce vrea... Planuri de viitor nu prea am, eu nici mâine nu știu ce voi face

)) Idolul meu este Freddie Mercury :3 Mereu l-am apreciat pentru personalitatea sa... În ciuda a tot ce se spune despre el... Hmmm, n-am scris niciodată atât de mult într-o descriere

) Am rămas fără idei

))... Dacă aveți întrebări, nu ezitați să-mi spuneți.
Motto-ul meu: "The show must go on." ^^