Most users ever online was 142 on Mon Dec 05, 2016 6:29 pm
Reply to topic  [ 3 posts ] 
YU YU HAKUSHO 
Author Message
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Mon Sep 10, 2012 12:26 pm

Posturi:
3
Reply with quote
Post YU YU HAKUSHO
YU YU HAKUSHO il prezinta pe Yusuke Urameshi,un bataus de strada dar cu o inima buna,care intr-un accident tragic incercand sa salveze un copil inpingandu-l din fata masini insa el nu a mai apucat sa se fereasca.Fantoma sa este intampinata de Botan,o fata care conduce spiritele in lumea de dicolo pentru a fi judecate.
Acolo Yusuke il intalneste pe Koenma care-i spune ca are o sansa sa revina la viata.Acesta devine noul Detectiv al Spiritelor luptand impotriva demonilor care apar in lumea oamenilor.In aventurile sale acesta este ajutatat de Kuwabara,Hiei si Kurama.


Tue Sep 11, 2012 9:44 am
Profile
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sat Apr 13, 2013 9:12 pm

Posturi:
13
Reply with quote
Post Re: YU YU HAKUSHO
l-am vazut pe Animax mai demult. este un anime foarte bun si merita vazut."Zura janai, Katsura da!"


Sat Apr 27, 2013 9:45 am
Profile
Pensionar MangaKids


Rank: Pensionar MangaKids

Membru din:
Sat Apr 14, 2012 8:35 pm

Posturi:
491
Reply with quote
Post Re: YU YU HAKUSHO
Pfoaa e anime-ul meu favorit *-*. Cred cムl-am văƒzut de cel puţin 4-5 ori:)) Cred cムaveam în jur de 6 ani când l-am văƒzut prima oarムşŸi când mi-am întâlnit crushul aka KURAMA. XDD AşŸ putea sムfac un inventar complet despre toate personajele din yyh fie ele principale, secundare sau episodice:))) Yusuke pare un tăƒntăƒlăƒu şŸi jumate care calcムde douムori în acelaşŸi loc :)) un băƒtăƒuşŸ de primムclasムcu o grăƒmadムde putere spiritualăƒ... Dar, cu toate astea, şŸi-a dovedit de multe ori inteligenţa, sclipitoare aşŸ spune eu, în luptele cu cei mai puternici demoni din Lumea Spiritualムsau din Lumea Demonilor xDDD Dar tot Kurama răƒmâne geniul bineînţeles. El este unul din cei 4 MAIN GUYS din serial. Geniul lui le-a salvat fundurile de multe ori celorlalţi. De asemenea se ascunde în el o putere uimitoare şŸi o dragoste de oameni nebăƒnuităƒ:-".
Hiei, ei bine, este prieten bun cu Kurama... Este un demon cu sânge rece ce nu ezitムcâtuşŸi de puţin sムucidムorice-i iese în cale. Cu toate astea, el se ataşŸeazムde echipa din care face parte:)) şži îi ajutムîn misiunile lor etc. *Totul începe de prin primele 20 episoade* Eu aşŸ zice cムîn spatele aroganţei lui se ascunde un demon care datoritムlui Yusuke şŸi restul a devenit mai "moale".
Cât despre Kuwabara, ei bine, el este bufonul echipei:)) Nu are pic de creier în capul lui... şži se aprinde incredibil de repede dupムorice tipムdrăƒguţムîi iese în cale. Între timp se îndrăƒgosteşŸte de preafrumoasa sorムa lui Hiei, Yukina:)) Mereu îi măƒrturiseşŸte dragostea lui, dar ea nu are habar despre ce vorbeşŸte el:)) În fine...este prietenul cel mai de năƒdejde al lui Yusuke, şŸi deşŸi este un tăƒntăƒlăƒu, are un simţ al curajului şŸi al dreptăƒţii nemaipomenit. N-a ezitat niciodatムsムdea o mânムde ajutor prietenilor lui.
Cam asta e echipa durerii:)) Mai sunt muulte lucruri de spus la fiecare dar... :))Enemy, familiar friend... My beggining and my end... Whispering lies... And it hurts again.
Image


Wed May 15, 2013 3:17 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Design realizat de mindfreak.ro şi modificat de manga-kids.com.