Most users ever online was 142 on Mon Dec 05, 2016 6:29 pm
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 50 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Turneu Yu-Gi-Oh! #1 
Author Message
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Sun Jun 12, 2011 12:54 am

Posturi:
159
Post Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Image

Dupムcum spune şŸi titlul, ne-am gândit sムorganizăƒm o competiţie pentru fanii Yu-Gi-Oh de pe MKZ. şžtim cムam mai încercat asta şŸi înainte, dar acum sperăƒm cムva avea mai mult succes. Regulile turneului le găƒsiţi mai jos:


Înscriere:
- oricine se poate înscrie lăƒsând un mesaj în acest topic cu numele pe care îl va folosi în joc şŸi un id de mess/skype (sau ambele) pentru a putea fi contactat de cei cu care i va juca meciurile
- jocul pe îl vom folosi va fi YGOPRO, pe care îl gasiţi aici, şŸi care are toate căƒrţile la zi
- fiecare turneu va începe numai dacムexistムminim 6 jucăƒtori înscrişŸi


Mod de desfヺŸurare al turneului şŸi al meciurilor:
- fiecare jucăƒtor va avea dreptul sムfoloseascムorice pachet va dori, în oricare din meciuri, atât timp cât respectムlista de carti banate/limitate/semilimitate pentru OCG, cu exceptia Heavy Storm, care va fi banata!
- fara deck-uri Exodia/"overpowered" in care adversarul sta si se uita la pereti in timp ce voi faceti 100 de miscari, sau cele care blocheaza complet toate spell-urile, trap-urile si alte efecte... sunt acceptate DOAR deck-uri DE BUN SIMT!
- la început, toti jucatorii vor face parte dintr-o singura grupa, urmand sa joace cate un meci impotriva tuturor celorlalti jucatori, iar la final doar primii jucatori se vor califica in faza eliminatorie. Cati vor fi depinde de numarul participantilor, asa ca asta vom afla in momentul cand va incepe turneul
- cei care se vor califica mai departe vor trece în faza eliminatorie, cu meciuri de 1 vs 1, pierzăƒtorul fiind eliminat
- fiecare jucăƒtor va juca câte un meci de tip match, adica 2 din 3 dueluri, împotriva celorlalţi
- la sfarsitul duelului, folositi optiunea de save replay pentru fiecare duel si puneti aici link catre cele 2 sau 3 replay-uri alaturi de rezultat, altfel nu se va lua in considerare!
- în cazul in care unul din adversarii vostri nu a fost de gasit, postati screen-uri pt a arata ca l-ati contactat in minim doua zile diferite


Jucăƒtori înscrişŸi - id mess - id skype:

1.Deadman19 - liberation_19
2.CristiAN210 - vasilecristian615
3.BoGhDaN - BoGhDaN1 - BoGhDaN12
4.VLaDeSAMA - vlade_leu
5.AkiyoSSJ - kuroi_moon
6.Saito1996 - kiki26_95
7.Uchiha Kaiser - Uchiha_Kaiser - uchiha..kaiser
8.CrazyBoy74 - - rares.babut
9.RaLord12 - danacica.tavi
10.plesan2992 - plesan_rko
11.Bakura - - mada.fcrb29


Clasament:

http://challonge.com/mkzygo

Semifinale:

AkiyoSSJ - CrazyBoy74
Deadman19 - Saito1996

Finala mare:

Saito1996 - AkiyoSSJ/CrazyBoy74Pentru cei care au probleme cu FPS-ul, intrati in folderul jocului, deschideti system.conf cu Notepad/Wordpad si modificati valoarea pentru use_d3d: daca este "use_d3d = 0" modificati cu "use_d3d = 1", sau invers.Pentru orice nelăƒmurire aveţi, puteţi posta aici.


Sat Mar 15, 2014 12:18 pm
Profile YIM
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Sun Jun 12, 2011 12:54 am

Posturi:
159
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Tin sa fac o mica (sau mai mare...) observatie in legatura cu deck-urile folosite. Am observat ca o buna parte din cei care s-au inscris folosesc deck-uri prin care fac 'spe mii de miscari si invoca 3-4 monstri de 2000-3000 ATK intr-o singura tura, sau unul de 4000-5000 ATK de lvl 12 cand la inceputul turei n-aveau niciun monstru pe teren, deci in general deck-urile OTK sau "aproape OTK"... Asa ca toate pachetele de genul acesta vor fi interzise. Inainte ca cei care se afla in situatia asta sa sara ca arsi si sa zica "ce băƒăƒăƒăƒăƒ, ce fel de regulムmai e şŸi asta?????", tin sa va reamintesc ca scopul acestui turneu e ca TOATA lumea sa participe cu placere, iar asta nu se poate intampla daca tu stai sa te uiti la pereti o ora in timp ce adversarul face 'spe mii de miscari. Evident, nu ma refer nici la faptul ca toata lumea sa invoce maxim un monstru pe tura, sa activeze o singura capacana etc. Scopul e ca toata lumea sa aiba un pachet de bun simt... Nu jucam pe bani si nu o vom face niciodata, de asta va asigur, asa ca mi se pare normal ca toata lumea sa aiba o sansa si sa nu vedem astfel de deck-uri de "yu-gi-oh freaks"...

Acestea fiind zise, inscrierile reincep de la zero din momentul asta, pentru a ma asigura ca toata lumea a inteles ceea ce am zis mai sus. Cine e de acord e liber sa ramana in turneu, cine nu, poate sa se retraga linistit.

In seara asta voi incerca sa postez si un regulament final, ca sa nu mai existe nicio nelamurire.Blood makes you related, but only loyalty makes you family.

Image


Mon Mar 17, 2014 3:33 pm
Profile YIM
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sat Mar 15, 2014 3:07 pm

Posturi:
3
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
o.o
ok eu tot raman in turneu :)


Mon Mar 17, 2014 4:47 pm
Profile
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Fri Feb 15, 2013 6:41 pm

Posturi:
22
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Nume:BoGhDaN
Mess:BoGhDaN1
Skype:BoGhDaN12

O.O Deci nu avem voie cu deck op. GG EASYImage


Mon Mar 17, 2014 6:11 pm
Profile
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Sun Jun 12, 2011 12:54 am

Posturi:
159
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Am actualizat regulamentul. Acesta e cel FINAL.

Cei care nu-l respecta vor fi exclusi din turneu.Blood makes you related, but only loyalty makes you family.

Image


Mon Mar 17, 2014 6:45 pm
Profile YIM
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sat Mar 15, 2014 4:41 pm

Posturi:
6
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Tot aia vlade_leu nick VLaDeSAMA


Mon Mar 17, 2014 8:40 pm
Profile
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sat Mar 15, 2014 2:13 pm

Posturi:
16
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Asa sa fie! Apreciez aceasta alegere care respecta spiritul de "fun" la Yugioh.
Nume: AkiyoSSJ
id: <!-- e --><a href="mailto:kuroi_moon@yahoo.com">kuroi_moon@yahoo.com</a><!-- e -->
Dar deck-urile meta sunt acceptate?(probabil stii la ce ma refer, acele deck-uri bazate pe un archetype). In caz ca nu, trebuie sa specifici si acest termen deoarece sunt convins ca unii folosesc pachete de genul acesta, nu sunt OP dar pot strica duelul(depinde de pachet) eliminand complet partea fun din el bazandu-se numai pe o cale spre castig mai usoara cu potentialuri OTKs sau in cel mai rau caz FTKs.
OTK ar merge ceva, daca unul dintre oponenti are ghinion la carti nu ai ce sa-i faci, dar mentionez.. nu incurajez OTK, FTK nici nu trebuie sa existe daca vrei un duel cinstit.
Si ar fi ceva interesant dar intreb.. se poate avea dubluri la carti in pachet? Ar fi un turneu ca in anime daca vei interzice si asta haha :D , pentru ca de multe ori e usor sa castigi daca ai o dublura sau 2 la o carte "exagerata" sau sa ai multe carti care au aproape acelasi efect xD.
Si ai uitat sa mai specifici daca duelurile vor fi pe time limit, adica daca un jucator nu isi termina tura in 180 de secunde(secundele standard) pierde.
EDIT: Am observat ca ai schimbat la mesajul cu banlist, stergand link-ul si punand ambele TCG si OCG. Ei bine acuma din cauza deciziei de la Konami nu se mai poate juca cu ambele banlist-uri, trebuie doar decat sa se aplice unul singur in timpul unui duel, cum ar veni faza ca sa zicem o carte este interzisa in TCG dar este voie cu ea in OCG? Jucam cu ambele tipuri de carti folosind optiunea TCG/OCG dar forbidden list-ul va sta in cale fiind separat acum si daca punem N/A la forbidden list, exista sanse ca unii jucatori sa aibe carti forbidden dar noi sa nu stim ca acea carte e forbidden, oricum aici trebuie atentie deoarece inainte sa dam ready avem detaliile despre room in dreapta numelui.
Scuze pentru acest mesaj lung xDD.


Mon Mar 17, 2014 11:19 pm
Profile YIM WWW
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Sun Jun 12, 2011 12:54 am

Posturi:
159
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Niciun tip de deck OTK. In rest, toate sunt permise. Acum ca tu ai norocul sa-ti vina numai carti bune in primele 2-3 maini iar adversarului numai carti slabe si-i poti lua 8k din viata intr-o singura tura asta e... Eu ma refer la cele cu care poti sa dai otk constant, indiferent de deck-ul sau mana pe care o are adversarul. Na, ca sa fie si mai clar, sunt permise doar deck-urile cu care orice ai face, adversarul sa mai aiba macar o sansa sa mai riposteze. Asa ar trebui sa fie destul de clar...

Dubluri poti sa ai cate vrei, lol. Atat timp cat deck-ul respecta toate regulile in final.

Iar in legatura cu banlist-ul, atunci cand creezi room ai optiunea TCG/OCG la allowed cards care verifica ambele banlist-uri, asta stiu sigur pt ca am incercat. Ma gandeam sa las doar Monster Reborn sa fie folosit o singura data, dar cum asta ar insemna sa fie selectat unspecified la acea optiune iar altii sa poata intra si cu alte carti banate si poate chiar dubluri cu ele, mi se pare aiurea ca de fiecare data sa te uiti in replay, sa stai cu lista de carti in fata, si sa fii atent daca adversaru' a folosit sau nu vreuna din ele. Mult prea mult deranj pentru putin.Blood makes you related, but only loyalty makes you family.

Image


Tue Mar 18, 2014 12:50 am
Profile YIM
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sat Mar 15, 2014 2:13 pm

Posturi:
16
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
[quote="Deadman19"]Niciun tip de deck OTK. In rest, toate sunt permise. Acum ca tu ai norocul sa-ti vina numai carti bune in primele 2-3 maini iar adversarului numai carti slabe si-i poti lua 8k din viata intr-o singura tura asta e... Eu ma refer la cele cu care poti sa dai otk constant, indiferent de deck-ul sau mana pe care o are adversarul. Na, ca sa fie si mai clar, sunt permise doar deck-urile cu care orice ai face, adversarul sa mai aiba macar o sansa sa mai riposteze. Asa ar trebui sa fie destul de clar...

Dubluri poti sa ai cate vrei, lol. Atat timp cat deck-ul respecta toate regulile in final.

Iar in legatura cu banlist-ul, atunci cand creezi room ai optiunea TCG/OCG la allowed cards care verifica ambele banlist-uri, asta stiu sigur pt ca am incercat. Ma gandeam sa las doar Monster Reborn sa fie folosit o singura data, dar cum asta ar insemna sa fie selectat unspecified la acea optiune iar altii sa poata intra si cu alte carti banate si poate chiar dubluri cu ele, mi se pare aiurea ca de fiecare data sa te uiti in replay, sa stai cu lista de carti in fata, si sa fii atent daca adversaru' a folosit sau nu vreuna din ele. Mult prea mult deranj pentru putin.[/quote]
Doar lasa sa jucam dupa banlist-ul OCG, este original,are si cartile classice precum Monster Reborn permise si este bazat mai mult pe fun, TCG nu e cine stie ce si nu isi are rostul. Recomand sa postezi din nou link-ul cu lista OCG cum era inainte: <!-- m --><a class="postlink" href="http://yugioh.wikia.com/wiki/February_2014_Lists">http://yugioh.wikia.com/wiki/February_2014_Lists</a><!-- m --> (a aparut si update la banlist pentru luna aprilie, dar momentan nu sa lansat in YGOPRO).
Si tot nu ai specificat daca va fi valabil time limit-ul de 180 de secunde.


Tue Mar 18, 2014 2:33 am
Profile YIM WWW
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Sun Jun 12, 2011 12:54 am

Posturi:
159
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Prea bine, ramane cea pentru OCG cu exceptia Heavy Storm, care va fi banata. Asa vom avea dueluri mai interesante.

Cat despre time limit, nu are importanta... Daca ambii jucatori sunt de acord, poate sa fie chiar si un minut sau mai putin. Sfatul meu e totusi sa puneti nelimitat, in caz ca unul din voi mai trebuie sa plece de la pc pentru cateva minute, ca sa nu piarda duelul aiurea.Blood makes you related, but only loyalty makes you family.

Image


Tue Mar 18, 2014 7:34 am
Profile YIM
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Mon Jan 27, 2014 5:38 pm

Posturi:
63
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Nickname: Saito1996
id mess: kiki26_95
saito participa :DImage


Tue Mar 18, 2014 1:51 pm
Profile
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sat Jul 28, 2012 2:22 pm

Posturi:
4
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Uchiha Kaiser
ID:Uchiha_Kaiser
Skype:uchiha..kaiserImage


Tue Mar 18, 2014 5:46 pm
Profile YIM WWW
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Sun Aug 11, 2013 6:12 pm

Posturi:
3
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Nume: CrazyBoy74
Skype: rares.babut


Wed Mar 19, 2014 5:19 pm
Profile
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Sun Jun 12, 2011 12:54 am

Posturi:
159
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
Asa cum stabilisem initial, inscrierile vor mai dura pana sambata seara. Atunci vom incepe turneul si voi posta formatul grupelor.Blood makes you related, but only loyalty makes you family.

Image


Wed Mar 19, 2014 5:32 pm
Profile YIM
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Fri Mar 21, 2014 8:58 pm

Posturi:
1
Post Re: Turneu Yu-Gi-Oh! #1
user:RaLord12
email:danacica.tavi@yahoo.ro


Fri Mar 21, 2014 9:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 50 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Design realizat de mindfreak.ro şi modificat de manga-kids.com.