Most users ever online was 483 on Mon Nov 04, 2019 9:21 pm
Reply to topic  [ 1 post ] 
[Tehnici] Miu Ryku 
Author Message
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Wed Jul 01, 2015 11:19 am

Posturi:
135

Locaţia:
Suceava
Reply with quote
Post [Tehnici] Miu Ryku
Nivelul 1
[0/100]

Energie
100 puncte


Nume: Miu Ryku
Poreclă: Miu sau Mimi
Vârstă: 18 ani
Sex: Feminin
Istorie: Miu nu și-a cunoscut niciodată părinții adevărați, aceasta a fost abandonată doar la câteva zile după naștere, părinții ei adoptivi au găsit-o în pădure, după o piatră mare, într-un coșulet cu mere. Se pare că aceasta nu a fost dorită. Cei ce au găsit-o, li s-au făcut milă de ea așa ca au luat-o sub tutela lor. Mimi a aflat că este adoptată la vârsta de 3 ani, atunci când părul ei s-a schimbat brusc într-un mov impecabil, ceea ce așa zișii ei părinți nu aveau. Chiar dacă dungeonul era pe acele meleaguri de foarte mult timp, aceasta niciodată nu s-a gândit că s-ar putea duce acolo să se lupte, până într-o zi în care tatăl ei adoptiv a fost ucis de un mercenar, iar mama ei violată apoi ucisă de același individ, Era să aibă aceeași soartă, dacă nu apărea tânărul prinț pe cal alb, mai exact Zeul Susanoo care a salvat-o. Drept răsplată, aceasta a dorit să se alăture Casei lui și să lupte în numele acestuia.
Personalitate: Are o personalitate schimbătoare. Miu e la fel ca vremea, dar câteodată se păstrează doar pe un anumit timp. Kawaii atâta timp cât nu te iei de cei la care ține sau nu te iei de ea.


Casa Familiei Susanoo
Specialitate: Mag
Armă: Chastiefol

Spoiler
Image


Susanoo, mărețul Zeu fan al armurilor tari cu flăcări colorate. Abilitatea acestei clase este de a face în jurul utilizatorului o armură din foc(ce culoare vreți voi) de vreo 20 de metri ce poate apăra, ataca, dansa, face cu mâna, sări.. Mai pe scurt, poate face orice acțiune face și stăpânul său. Din păcate nu poate copia și tehnicile, dar cu-i mai trebuie tehnici când ai o sabie de 20 de metri? Abilitatea costa 40 puncte de energie. Armura poate sta doar 5 posturi și poate fi reinvocată după 7 posturi.
Spoiler
Image
Image

Mag- Niciodată nu atacă de aproape, mereu stă la depăratare și face vrăji. Mai sunt cazuri cănd se bagă în prima linie, dar se întâmplă foarte rar deoarece vrăjile trebuiesc spuse și ia ceva până le cânte.Ei folosesc doar vrăji.

Tehnici

----Image


Sat Jul 11, 2015 10:06 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Design realizat de mindfreak.ro şi modificat de manga-kids.com.